Hozzávalók:
- 1 kg pulykazúza
- 2 pohár házi tarhonya
- 3 pohár víz
- só
- bors
- majoránna
- őrölt kömény 1 ek ketchup
- ételízesítő
- 1 tk mustár
- 1 fej hagyma
- 4 ek olaj vagy egypúpos ek zsír
- 2 tk pirospaprika
Elkészítés:
A
pulykazúzát megmossuk, eldaraboljuk.
A hagymát
apróra vágjuk.
A zsiradékot
beletesszük az edénybe. Hozzáadjuk a hagymát, sót, ételízesítőt. Rátesszük a feldarabolt
zúzát, hozzáadjuk a tarhonyát.
Fűszerezzük.
Beleöntjük
a vizet. Jól összekeverjük.
Lezárjuk a
kuktát és STEW (pörkölt) programon készre főzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése