Idő
hiányában egy gyors és szolid ebédet készítettünk. Most is, mint általában
szépen együtt dolgozott a kukta a fritőzzel.
Öt darab
csirke alsó combot és az általunk eltett 720 ml-es üveg leveszöldséget, (amely
minden hozzávalót tartalmaz) csupán egy szem krumplival, egy gerezd
fokhagymával, egy evőkanál kacsazsírral, szemes borssal, sóval, pici kurkumával
egészítettünk ki és vízzel felöntve, SOUP/LEVES programon készre főztük.
Egy főtt
comb megmaradt a levesbe husinak, négy főtt combot pedig szárnyas fűszer sóval
megszórva, fél óra pihentetés után, olíva olaj sprayvel befújkálva a fritőzben
190 fokon 16 percig pirosra sütöttünk. (Félidőben egyszer átfordítva). A leves
cérnametélttel való befőzése után, az intelligens kukta készített nekünk egy
kis rizst köretnek a combok mellé.
Forrás:
Az ételfotót leírást készítette: Maczák Sándor és neje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése