A recept a
kenyércsücsök oldaláról származik, amit teljes egészében és eredetében közlök.
Hálás köszönet Dalianisz Hajdula!
Annyi
különbséggel, hogy én póréhagyma helyett saját eltevésű aprított vöröshagymát
használtam.
Hozzávalók (2 személyre):
0,5 kg
bármilyen gomba (kivéve a mérgezőt!)
1/2 szál
póréhagyma
3 ek olaj
1 tk só
2 tk
pirospaprika
2
teáskanálnyi petrezselyem
2 mk
lestyán (el is maradhat)
2 db
babérlevél
1/4 mk
őrölt bors
1/4 mk
őrölt szerecsendió
fél decinyi
víz
a végén 1
kispohár tejfölt kell belekeverni
Elkészítés:
A gombát
pucolás után apró darabokra vágtam. A pórét karikáztam és az összes hozzávalót
a készülékbe raktam, jól elkevertem. A gépet lezártam és RICE = Rizs programon (8
perc alatt) elkészítette a gép az ételt. A gőz kiengedése és a fedél levétele
után belekevertem a kispohár tejfölt. Kész az étel.
Forrás:
Az ételfotót leírást készítette: Maczák Sándor és neje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése