2018. január 29., hétfő

Könnyű tavaszi zöldségleves


Gyakorlatilag azokból az alapanyagokból készült, amiket tavaly nyáron eltettünk. Természetesen tetszés és ízlés szerint variálhatók a hozzávalók.
Nálunk most ezek voltak az összetevők: Zöldborsó, répa-zöldség felkockázva, karfiol, saját készítésű húsleves alaplé kiegészítve még egy kis vízzel, egy gerezd fokhagyma. friss petrezselyemzöld, fűszerek tetszés szerint.
Leves programon főztük.

Forrás:

Az ételfotót leírást készítette: Maczák Sándor és neje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Édesburgonyapüré babáknak

  Hozzávalók: édesburgonya tisztított vagy babavíz Elkészítés: Az édesburgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd felszeleteljük. A k...