2018. január 29., hétfő

Marhahúsleves húsos marhacsontból



A finom leves, amelynek alapanyagául a húsos marhacsonton kívül az általunk 720 ml-es üvegben eltett natúr (répa, zöldség, zeller, vöröshagyma, karalábé) kombó szolgált. 

Kiegészítve egy kis szemes borssal, 2 gerezd fokhagymával, kevés kurkumával és sóval és egy szem burgonyával. 

A biztonság kedvéért nem leves programon, hanem inas hús programon készítettem el a levest. 

Ez a beállítás kellett is a húsos marhacsont végett. Így finom, omlós lett. Szinte leváltak a húsdarabok a csontról.


Forrás:

Az ételfotót leírást készítette: Maczák Sándor és neje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Édesburgonyapüré babáknak

  Hozzávalók: édesburgonya tisztított vagy babavíz Elkészítés: Az édesburgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd felszeleteljük. A k...