Hozzávalók:
- 1 üveg sós lében eltett fehér bab (saját eltevésből készült)
- 0,5 kg kockázott pulykacomb
- 1 db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- ételízesítő (ez is saját készítésű)
- bors
- majoránna
- kömény
- 1 tk. Dijoni mustár
- 1 ek ketchup
- kb. 3 ek-nyi csipetke vagy házi tarhonya
- 1 púpozott ek-nyi kókuszzsír
- kb. 2 dl víz
- 2 tk. fűszerpaprika
Elkészítés:
A húst, a babot beletesszük Ella edényébe. A hagymákat megtisztítjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát átnyomjuk. Hozzáadjuk a kuktában levő babos húshoz. Belerakjuk a fűszereket, tésztát, zsírt, vizet. Összekeverjük.
Ellát lezárjuk, és pörkölt (STEW) programon főzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése