2019. február 21., csütörtök

Kacsaaprólék leves




Hozzávalók:
  • kb. 70 dkg kacsaaprólék (nyak, far, hát, zúza)
  • 4-5 db sárgarépa
  • 2 db fehér répa
  • 1 karalábé
  • 1/2 zellergumó
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szem megpucolt burgonya
  • petrezselyem
  • zellerlevél
  • majoránna
  • kevés kurkuma
  • egész bors
  • pár szem római köménymag


Elkészítés:
Ugyan úgy készül, mint a csirkeaprólék leves.
Kuktában a mindent bele módszert követve elindítottam egy SOUP/LEVES (20 perc) programot és kész is. 

Forrás: Maczák Sándor és neje receptje és fotója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Édesburgonyapüré babáknak

  Hozzávalók: édesburgonya tisztított vagy babavíz Elkészítés: Az édesburgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd felszeleteljük. A k...