Hozzávalók:
- kacsaaprólék
- leveszöldség - nálam most az általam üvegbe eltett zöldség került a levesbe
- egész bors
- só
- ételízesítő
- víz
Elkészítés:
Ennél egyszerűbb sincs. Mindent belerakunk Ella edényébe. Felöntjük vízzel.
Lezárjuk a kuktánkat. Beállítjuk a leves (SOUP) programot és hagyjuk dolgozni a kuktát.
Mikor a program lejárt kikapcsoljuk és megvárjuk, amíg a gőz magától eltávozik az edényből és nyitható lesz a teteje.
Mivel én az egész borsot és az ételízesítőt egy szilikon filterbe tettem, így nem kell még leszűrnöm sem a levest. Kiszedtem a húst és a zöldségeket és kész.
Annyi levest, amit ma elfogyasztottunk ebédre egy kis fazékba mertem át és belefőztem a tésztát.
Én mindig a levesbe főzöm a tésztát, nem külön vízben, mert mi így szeretjük.
A leveshez most meleg vizet használtam kíváncsiságból. Hogy miért? Itt olvashatod.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése