A készre
főzött húslevest 7,2 dl-es üvegekbe töltjük.
Egy Ellába
3 db üveg fér bele
Az edény
alját kibélelem egy törlőkendővel. Ere teszem a megtöltött üvegeket.
Kb. 2 liter
vizet öntök az üvegek köré. Lezárom a kuktát és kézi beállításon 5 percre
állítom.
Mikor
lejárt a kukta kikapcsolom és hagyom benne kihűlni a levest.
Este
szoktam dunsztolni általában és éjszakára hagyom a kuktában az üvegeket.
Reggel
kinyitom a kuktát, kiszedem a leveseket, felcímkézem az üvegeket és mehetnek a
polcra.
Amikor
marad leveshús, akkor azt is bele szokta tenni az üvegbe. Ma nem maradt.
Hosszú
hónapokig eláll az így tartósított húsleves is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése